Echipa

 

Veres Nagy Tímea
manager de proiect

 

M-am născut în Miercurea Ciuc la data de 12 septembrie 1982. Mi-am efectuat studiile la Cluj Napoca, la Universitatea Babeș-Bolyai – Facultatea de Studii Europene. Diploma de master am obținut-o la aceeași facultate, în domeniul managementului cultural.

Activitățile de organizare evenimente, și – implicit – cele de organizare comunitară fac parte din viața mea încă din adolescență. Complementar cu aceste activități, pe parcursul anilor, m-am aprofundat în următoarele domenii: managementul proiectelor, scrierea cererilor de finanțare și livrarea de training-uri.

În ultimii 15 ani am participat la inițierea și implementarea a numeroase proiecte, inclusiv și în activitatea de atragerea de fonduri, cautând în mod continuu acele oportunități prin care pot contribui la îmbunătățirea vieții a diferitelor grupuri de oameni sau comunități.

În poziția mea de manager de proiect la Asociația Grup de Acțiune Locală ”Sepsi” consider că cea mai mare provocare este să intermediem o schimbare în bine în viața a mai multor sute de persoane în așa fel ca membri comunităților marginalizate dar și restul locuitorilor să simtă folosul și beneficiile muncii noastre.

 

 

 

Stekbauer Csilla
asistent manager

 

Mă numesc Stekbauer Csilla, m-am născut la Sfântu Gheorghe, am terminat școala la Liceul Teoretic Mikes Kelemen apoi la Grupul Școlar Economic Administrativ și de Servicii din Sfântu Gheorghe. Studiile universitare am absolvit în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de economie și managementul afacerilor.

În ultimii ani am dobândit experiență în mai multe funcții și am participat și la programe de voluntariat pe care le pot utiliza în implementarea programului de incluziune socială al Asociației Grup de Acțiune Locală Sepsi.

Ca asistent manager sunt convins că voi fi o componentă utilă în procesul care va duce o schimbare eficientă în viața comunității marginalizate și restul locuitorilor din Sfântu Gheorghe.

 

 

 

Knop Ildikó
expert proiecte comunitare

 

Printre principalele mele activități se numără elaborarea, pregătirea și derularea procesului local de selecție corelat implementării Strategiei de Dezvoltare Locală din Sfântu Gheorghe. După finalizarea acestei etape voi participa la monitorizarea derulării proiectelor care au obținut finanțare.

Îmi face deosebită plăcere să contribui la realizarea unui proiect care au impact direct asupra comunității și a calității de viață a persoanelor din jurul meu. Consider că prin activitatea sa Asociația poate aduce o schimbare importantă în viața comunității din Sfântu Gheorghe și că poate contribui la nivelul creșterii incluziunii sociale din oraș și îmi doresc să fac parte din această schimbare.

 

 

Sopoian Réka

specialist în relații publice

 

M-am născut și crescut în Satu Mare, studiile universitare le-am susținut la facultatea de Științe Economice ale Universității de Vest din Timișoara.
În cei aproape 20 de ani de activitate profesională, am lucrat și am acumulat experiență în mai multe domenii: PR, FR (strângere de fonduri), HR (managementul resurselor umane), redactarea de proiecte de finanțare, precum și managementul proiectelor.

În perioada octombrie 2017 – august 2019, am lucrat ca facilitator comunitar / animator în cadrul Asociației GAL pentru Coeziune Socială , dar schimbările din viața mea m-au adus la Sfântu Gheorghe. Am decis să mă angajez în cadrul Asociației SEPSI GAL pentru că mă pot identifica cu problemele comunităților defavorizate și deși am pregătire în domeniul economic, sunt un civil angajat.

 

 

 

 

 

Péter Szabolcs
facilitator de dezvoltare comunitară

 

Sunt Péter Szabolcs, m-am născut la Miercurea-Ciuc și în prezent locuiesc și muncesc în Sfântu Gheorghe. Mai devreme am lucrat în mass-media: la ziar, la televizor și la radio. La Asociația Caritas am obținut o experiență de mai mult de 6 ani în munca cu comunități defavorizate. Îmi place să îi ajut pe cei nevoiași, și cred că dacă ajutăm mai mulți oameni se dezvoltă și comunitatea.

În ultimii 3 ani am lucrat într-un proiect integrat, iar pe parcursul muncii pe teren am avut posibilitatea să fac cunoștință cu comunitățile locale de romi, să le cunosc problemele și greutățile. Pe timpul proiectului a trebuit să activizez comunitatea defavorizată din periferie. Am organizat programe pentru copii, tineri și femei, pe parcursul căreia au învățat să coopereze mai bine între ei. Cu ocazia vizitării terenului și a ședințelor locale am identificat problemele comunității locale, le-am prioritizat și am încercat să le rezolvăm din resurse locale.

Împreună cu colegii mei am organizat mai multe acțiuni și activități prin care comunitatea respectivă și-a luat partea din sarcini și au fost activi. Este important să menționez că această muncă comunitară se construiește de jos, adică se bazează pe resursele comunității locale.

În acest proiect aș dori să aduc un nou impuls, să îmi acumulez în continuare experiența legată de romi șă să lucrez în echipă, astfel încât să se vadă rezultatul acesteia.