Ore de audiență extinsă la Câmpul Frumos

Ore de audiență extinsă la Câmpul Frumos

23. aprilie 2021

Membrii echipei Asociației GAL Sepsi au organizat ore de audiență extinsă în data de 22 aprilie la Câmpul Frumos (ZUM 3) în sala de ședințe a Parcului Industrial Sepsi, la care au participat 17 persoane. Scopul orei de audiență a fost acela de a informa comunitatea din Câmpul Frumos despre activitățile GAL Sepsi, stadiul de implementare a SDL și investițiile care afectează comunitatea până în decembrie 2023.
În cadrul întâlnirii au fost dezbătute următoarele subiecte: rolul Asociației GAL Sepsi în implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală, prezentarea Raportului de activitate al asociației pe anul 2020, proiectele depuse în cadrul apelurilor de proiecte, stadiul de construire a unei noi grădinițe în Câmpul Frumos și transformarea vechii grădinițe într-un Centru Comunitar respectiv construirea unui teren de sport.
Au fost prezentate strategia Asociației GAL Sepsi și activitatea grupurilor de lucru care contribuie la implementarea acesteia, locuitorii fiind invitați să participe la aceste grupuri. În ultima parte a întâlnirii s-a discutat despre renovarea apartamentelor care se află în proprietatea consiliului local, amenajarea zonelor publice și a zonelor verzi. GAL Sepsi a distribuit materiale informative în limba română și maghiară celor prezenți. 


Citește si: