A Sepsi GAL Pályázatíró műhelyének második szakasza online zajlott

A Sepsi GAL Pályázatíró műhelyének második szakasza online zajlott

2020. november 13.

November 12 –én megszervezésre került A Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület Pályázatíró műhelyének második szakasza. A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések miatt a képzés online valósult meg. A műhelymunkát Veres Nagy Timea projektmenedzser és Knop Ildikó pályázati szakember vezette.
Ez alkalommal a következő témák kerültek kibontásra: POCU pályázati űrlap bemutatása a következő témák mentén: A célcsoport tervezése; A projektcsapat tervezése; A költségvetés tervezése;  Kötelező mellékletek és a POR pályázati űrlap bemutatása. A képzés végén a trénerek válaszoltak a résztvevők kérdéseire és visszajeleztek az ötletekre, észrevételekre.
A Pályázatíró műhely második részén összesen 11 személy vett részt a lehetséges pályázók képviseletében a sepsiszentgyörgyi Helyi Fejlesztési Terv lefedettségi területéről.
A pályázatíró műhely célja az volt, hogy az október 8-án meghirdetett és november 20-i leadási határidővel rendelkező pályázati kiírások (POCU/GALSEPSI/2020/5/02/OS 5.1 és a POR/GAL SEPSI/2020/9/02/OS9.1) lehetséges kedvezményezettjei kiegészítő információkat kapjanak a kiírásokra vonatkozóan, valamint, hogy az egyesület szakértőinek segítségével megbeszélhessék a felmerülő kérdéseiket.
A Pályázatíró műhely a 123211 sz., “A GAL Sepsi működése és a HFT által lefedett közösség animálása” c. projekt keretében jött létre, amelyet az Emberi Erőforrás Operatív Program által került támogatásra.
A Pályázatíró műhely keretében bemutatott tananyagok nem föltétlenül képviselik az Európai Unió és Románia Kormányának hivatalos álláspontját.

 


Kapcsolódó hírek: