Karácsonyi hangulatú fociedzés a Csíki negyedben

Karácsonyi hangulatú fociedzés a Csíki negyedben

2019. december 20.

 

 

December 19-én a Sepsi OSK játékosai meglátogatták a Csíki negyedi (ZUM 2) Gödri Ferenc Általános Iskolában a GAL Sepsi Egyesület közösségszervezője, Péter Szabolcs által edzett, helyi hátrányos helyeztű fiatalokból álló futballcsapatot.

 

 

A vendégek, Niczuly Roland, Fejér Béla és Horațiu Moldovan a Sepsi OSK három kapusa nem érkeztek üres kézzel az edzésre: a csíki negyedi amatőr focicsapat tagjait ajándékcsomagokkal lepték meg, mely a sepsiszentgyörgyi labdarúgóklub mezét, sálát, de taneszközöket, így tolltartót, füzetet és némi elemózsiát – kalácsot is tartalmazott. A karácsonyi ajándékozás kölcsönös volt, a gyerekek saját készítésű karácsonyi üdvözlőlapot nyújtottak át a sepsiszentgyörgyi klub játékosainak.

 

A hivatásos labdarúgók elbeszélgettek a gyerekekkel, sőt be is álltak védeni az edzésnek otthont adó pálya, az iskolaudvar kapujába, ahol közös fotózásra is sor került.

 

 

 

Az ajándékozásról felvétel is készült a Magyar Televízió Nemzeti Sporthíradója számára. Ide kattintva megtekinthetik (03:51-től).

 

Köszönjük, és Boldog Karácsony kívánunk mindannyiuknak!