Lejárt a POCU projektek menedzsmentje workshopunk

Lejárt a POCU projektek menedzsmentje workshopunk

2021. július 14.

Július 7-én a SEPSI HACS Egyesület egy új workshopot szervezett a Helyi Akciócsoport által indított POCU / GALSEPSI / 2020 projektek kedvezményezettjei számára. A workshop nagy érdeklődést keltett, 17 személy volt jelen.

Szervezetünk valódi és hasznos támogatást kíván nyújtani azok számára, akik a Helyi Fejlesztési Stratégia megvalósítása érdekében emberi erőforrás – beruházás típusú projekteket (POCU) kezdeményeznek és hajtanak végre, így a workshop fő témája a POCU projektek menedzsmentje volt. A személyre szabott és naprakész információk biztosítása érdekében műhelymunkánk a jelenlévő  11 Sepsiszentgyörgyi, civil és állami intézmény képviselője által felvetett témákat, kérdéseket és problémákat dolgozta fel.

Meghívott szakértőnk Mihaela Teodoru, európai ügyekért felelős tanácsadó, az Európai Alapok Minisztériumában, Hegedüs Csilla államtitkár munkatársa volt aki online kapcsolódott be.

A találkozó fő témái: a pályázat elszámolásával, menedzsmentjével és nyilvántartásával kapcsolatos mellékletek kezelése, az elszámolási űrlapok kitöltése, a  tevékenységek megtervezése, a munkaórák nyilvántartása, fizetések elszámolása, amunkaeszközök kezelése és a jelentések készítése, a dokumentumok archiválása, az eredményességi mutatók rögzítése és a POCU form rendszer kezelése voltak.


Kapcsolódó hírek: