Újabb projektmenedzsment workshop

Újabb projektmenedzsment workshop

2021. június 30.

A SEPSI Helyi Akciócsoport Egyesület újabb projektmenedzsment workshopot kezdeményez a POCU típusú pályázatok megvalósítására melyre 2021 július 07 én kerül sor, 10:00 – 13:00 óra között. Helyszín: a Sepsiszentgyörgyi Inkubátorház előadótermében, Sajtó utca 4.

Ez alkalommal egy olyan szakembert hívtunk meg,  aki több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az európai finanszírozási projektek területén.

Az érdeklődők jelezzék részvételi szándékukat 2021 július 05-ig az info@galsepsi.ro email címre és fogalmazzák meg azokat a problémák, amelyekkel a pályázatok kivitelezése folyamán eddig szembesültek. Kérjük, jelezzétek azokat a témákat is, amelyekkel foglalkozni szeretnétek vagy amelyekkel kapcsolatban  pontosításokat szeretnétek kapni. Példa: a ledolgozott órák nyilvántartása, a kedvezményezettek nyilvántartási rendszere, a POCU FORM kitöltése, az eredményességi mutatók nyilvántartása stb.

Szeretnénk, hogy a workshop hasznos legyen és pontosan megfeleljen a jelenlévők igényeinek fő pályázóként és projekt partnerként egyaránt.


Kapcsolódó hírek: