Harmadik  pályázatíró műhelyét szervezi a SEPSI GAL

Harmadik  pályázatíró műhelyét szervezi a SEPSI GAL

2021. január 19.

A Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület 2021. január 26-án 10:00 – 16:00 óra között pályázatíró műhelyt szervez a POCU/GALSEPSI/2020/5/03/OS 5.1 számú pályázati kiírásról Sepsiszentgyörgy Helyi Fejlesztési Tervének megvalósítása céljából.

Az interaktív képzés egy 8 órás műhelymunkát feltételez: bemutatókkal, műhely gyakorlatokkal és egyéni feladatokkal. Helyszín: A Sepsiszentgyörgyi Vállalkozói Inkubátorház képzés terme, Sajtó utca 4.

🔺Érintett témák 🔺
– A célcsoport tervezése;
– A projektcsapat tervezése;
– A költségvetés tervezése;
– Kötelező mellékletek bemutatása;
– A képzés végén a trénerek válaszolnak a résztvevők kérdéseire és visszajeleznek a pályázati ötletekre, észrevételekre.

🔺 Kinek szól? 🔺

Jelentkezhetnek olyan sepsiszentgyörgyi székhellyel vagy munkaponttal rendelkező szervezetek képviselői, akik a Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület által megjelentetett pályázati kiírások pályázói körébe tartoznak. Az Egyesület fenntartja annak jogát, hogy visszautasítsa azon személyek jelentkezését, akik nem teljesítik a jelentkezési feltételeket.

🔺 Hogyan jelentkezhetsz? 🔺

Töltseki a jelentkezési adatlapot (https://bit.ly/3aNPEMY) 2021. január 25. 12:00 -ig és várja a szervezők visszaigazolását

🔺 Mi a pályázatíró műhely programja? 🔺
A találkozók részletes programja elérhető itt 

🔺 Hol tájékozódhatsz a Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület kiírásairól? 🔺

A pályázati kiírások és a kiegészítő dokumentumok elérhetőek az egyesület honlapján: http://galsepsi.ro/kiirasok/


Kapcsolódó hírek: